Vidro Do Mar

Placed within an idyllic beach community, this modern family home is filled with both playful and functional spaces. Natural light reflects throughout and oversized openings allow for movement to the outdoor spaces. Custom millwork completes the kitchen with concealed appliances, and creates a space well suited for entertaining. Accents of concrete add strength and architectural context to the spaces. Livable finishes of white oak and quartz are simple and hardworking. High ceilings in the bedroom level allowed for creativity in children’s spaces, and the addition of colour brings in that sense of playfulness. Art pieces reflect the owner’s time spent abroad, and exude their love of life – which is fitting in a place where the only boundaries to roam are the ocean and railways.